Mei vakantie op Slot Loevestein

29 april 2018, 10:14
Verlopen

LOEVESTEIN - In de meivakantie is er van alles te doen op Slot Loevestein. Spannende verhalen, meng zelf de juiste ingrediënten voor buskruit in de Kruittoren, laat de vesting onder water lopen met het waterspel, doe mee aan leuke workshops of ga lekker smullen in de Taveerne.

Elke dag openen we de kist vol verhalen voor zo’n mooi geschiedenisverhaal. Aan de hand van voorwerpen uit de kist, vertellen de gidsen in het kasteel over de voormalige bewoners. Het thema deze meivakantie is ‘Gevangene Susanna, de Loevesteinse bruid’. In de 18e en 19e eeuw is haar huwelijkstrouw veelvuldig bezongen in gedichten, verhalen en toneelstukken.

Meer informatie op www.slotloevestein.nl

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl