Zwaar bevochten overwinning ACKC in Gouda

Foto: ACKC
29 april 2018, 10:10
Verlopen

ALMKERK - Na de teleurstellende wedstrijd van vorige week kon ACKC zichzelf een goede dienst bewijzen door Gemini (Gouda) te verslaan en zo zelf wat steviger in de subtop te komen.

De wedstrijd leek geleidelijk in handen te worden genomen door de thuisploeg , Gemini kon vrij gemakkelijk na wat verdedigende moeite bij ACKC een 7-5 voorsprong nemen.

Het verlossende fluitsignaal kwam gelukkig voor de Almkerkers op tijd en werden de  twee punten mee naar huis genomen. Het  ACKC/Jeugdsportfondsteam staat nog steeds vierde en heeft nog drie wedstrijden te spelen waarvan twee thuis. Ook het tweede team wist zijn derde achtereenvolgende overwinning bij te schrijven  en is inmiddels van de laatste plaats af. De volgende wedstrijd is 12 Mei tegenstander is dan OEC(Helmond) de wedstrijd op sportpark “de Alm” vangt aan om 15.30 uur en word vooraf gegaan door ACKC 2 tegen Nieuwerkerk 5. Meer informatie zie www.ackc.nl

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl