De Noordwaard in met Historische Vereniging Werkendam

Foto: historiewerkendam.nl
30 april 2018, 10:51
Verlopen

WERKENDAM - Op zaterdag 26 mei organiseert de Historische Vereniging Werkendam en De Werken c.a. een excursie naar de Noordwaard. Het vervoermiddel deze middag is de elektrisch aangedreven trein van Sono Koek.

Onderweg zal Thomas Westerhout interessante zaken over de Noordwaard en de Biesbosch vertellen. Natuurlijk is er een koffiestop. Kortom, een leuke unieke tocht waar natuur, plezier en historie elkaar ontmoeten. Omdat er plaats is voor 50 personen, geldt hierbij: geeft u zich snel op want vol is vol. U kunt zich opgeven via de website van de Historische Vereniging: www.historiewerkendam.nl/excursie-biesbosch of via Jacco Damen, telefoon 06-5321 8028. Opgeven kan tot uiterlijk 16 mei.

De kosten bedragen € 10,- p.p. Opstappen is om 14.00 uur bij de Biesbosch Schuur (De Werken 1, Werkendam). Inschatting is rond 16.00 uur weer terug te zijn.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl