Voorbereidingen jaarmarkt Wijk en Aalburg in volle gang

Foto: Johan van den Heuvel
1 mei 2018, 08:41
Verlopen

AALBURG - Vorig jaar debuteerde de Winkeliersvereniging Hart van Aalburg als organisator van de traditionele jaarmarkt in Wijk en Aalburg. De jaren daarvoor was die in handen van de Dorpsvereniging. Inmiddels staat de vereniging helemaal op eigen benen met bestuur, een logo en een Facebook pagina.

De voorbereidingen voor de 35e editie zijn in volle gang. Op zaterdag 16 juni zullen de activiteiten in en om het winkelcentrum aan De Markt en De Galerij losbarsten. De jaarmarkt zal plaatsvinden van 10.00 – 18.00 uur. Het programma op het horecaplein zal doorgaan tot 21.00 uur. Er zijn al veel aanmeldingen binnen voor deelname aan de rommel- en warenmarkt. Maar er kunnen er altijd nog bij. Wil je als vereniging jezelf laten zien en horen? Denk je iets toe te kunnen voegen in het programma laat het de organisatie dan weten. Dat mag ook als je club uit de nieuwe gemeente Altena komt! Niet alleen voor verengingen maar ook voor bedrijven is dit evenement een unieke kans om zich te presenteren. Met trots meldt ‘Hart van Aalburg’ dat er vorig jaar uit de buurt en de wijde omgeving ruim 10.000 bezoekers kwamen. Via de website kun je je inschrijven voor de Jaarmarkt (waren- en rommelmarkt). Een kraam of grondplaats op de warenmarkt kun je huren v.a. € 10,00 per meter en voor de rommelmarkt is dat € 3,50 per meter. Bijzondere wensen? Neem dan contact op met Carla Verzeijl 06-12827043

Het marktplein wordt gedeelte omgebouwd tot Horecaplein met bar, zitjes en statafels. Op het podium vinden presentaties, optredens en modeshows plaats. De muziek en presentatie wordt wederom verzorgd door Corné (van den Herik) Music. Burgemeester Naterop zal de opening verzorgen die dan de geschiedenis in gaat. Want volgend jaar zal er in ieder geval een ander persoon die honneurs waarnemen. Aan het programma wordt nog hard gewerkt. Hou de berichten en social media in de gaten of kijk op www.hartvanaalburg.nl/jaarmarkt

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl