Vrouw overleden na frontale botsing in Biesbosch

3 mei 2018, 08:54
Verlopen

WERKENDAM - In natuurgebied de Biesbosch is woensdagavond 2 mei een 78-jarige vrouw uit Werkendam om het leven gekomen bij een ongeluk. Het voertuig kwam op de Lijnoorden frontaal in botsing met een tegemoetkomende auto. Ook de inzittenden daarvan raakten gewond.

De auto van de vrouw kwam na de aanrijding in ondiep water terecht. De vrouw zat als bijrijdster in de auto naast haar 80-jarige man, hij raakte eveneens gewond.  De hulpdiensten werden massaal ingezet, waaronder een traumahelikopter. De vrouw is nog gereanimeerd, helaas mocht dit niet meer baten. De slachtoffers uit het andere voertuig, een 19-jarige man uit Veen en een 17-jarig meisje uit Sleeuwijk,  zijn eveneens gewond naar het ziekenhuis vervoerd. 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl