Dressuurwedstrijd bij Stal Brons

Foto: pixabay.com
6 mei 2018, 10:40
Verlopen

WERKENDAM - Landelijke Rijvereniging en Ponyclub (LR - PC) Oudendijk organiseert op zaterdag 19 mei een dressuurwedstrijd bij Stal Brons aan de Monnikenhoef in Werkendam.

Op de wedstrijddag wordt met paarden en pony’s gestart in diverse klassen die varieren van beginnersproeven tot de zware klasse bij de amateurs. De wedstrijd begint ’s morgens en zal in de loop van de middag afgelopen zijn. Tijdens een dressuurwedstrijd worden proeven gereden. Voor elk onderdeel in de proef krijgen de deelnemers punten. Wie gemiddeld meer dan zes punten per onderdeel haalt, heeft een winstpunt. Er kunnen in een proef maximaal drie winstpunten gehaald worden. Wie tien winstpunten heeft in zijn of haar klasse, kan promoveren naar een hogere categorie.

De vereniging hoopt dat het opnieuw een leuke en gezellige dag wordt, waarbij sportiviteit en plezier hoog in het vaandel zullen staan. Natuurlijk vallen er ook prijzen te winnen. De leden van de vereniging benaderden een groot aantal sponsors om de wedstrijd mogelijk te maken waardoor er leuke prijzen beschikbaar zijn. U bent van harte welkom op 19 mei bij Stal Brons in Werkendam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl