Dorpsdichter met Troubabrours in finale 10e Kleinkunst Festival

Foto: Marcel Vaandrager
13 mei 2018, 19:33
Verlopen

WERKENDAM - De Werkendamse dorpsdichter Marcel Vaandrager vormt met de twee muzikanten Frans Lodewijk en Marcus Mulder De Troubabrours. Zij brengen liederen, conferences en mijmeringen voor een aandachtig publiek. De Troubabrours treden al een paar jaar op.

Afgelopen zaterdag stonden zij in de finale van het 10e Kleinkunst Festival in het Schiller Theater Place Royale in Utrecht. 

Vaandrager: “Deelname aan zo’n wedstrijd is toch heel wat anders dan een gewoon optreden. De finale was een geweldige avond. We hebben de sterren van de hemel gespeeld, maar niet gewonnen. Er was slechts één hoofdprijs, dus weten de andere vier finalisten niet hoeveelste iedereen is geworden. Iedere finalist kreeg bloemen en een medaille en krijgt binnenkort het juryrapport thuis. Het was de eerste keer dat we aan zo’n wedstrijd deelnamen en we zijn erg verguld dat we gelijk de eerste keer al tot de finale zijn doorgedrongen. Een soort ‘officiële’ erkenning dat we iets goeds brengen. Wij zijn heel tevreden.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl