Groot verkiezingsdebat in Werkendam

Foto: SGP-jongeren Werkendam
13 mei 2018, 12:00
Verlopen

WERKENDAM - De Werkendamse SGP-jongeren organiseren vrijdag 16 november vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen een lijsttrekkersdebat in Werkendam.

Vier jaar geleden werden zij enthousiast door het bezoeken van deze avonden met lokale partijen, maar tot hun verbazing werd er in die tijd geen debat in Werkendam georganiseerd. Reden genoeg om zich er ditmaal zelf voor in te zetten.

‘Dit was voor ons reden genoeg om dit op ons te nemen en te zorgen dat er voor de verkiezingen in november een mooi debat kan plaatsvinden tussen de verschillende partijen’ aldus Leen Paans. Leen behoort met zeven andere enthousiaste jongeren uit Werkendam, Woudrichem en Aalburg tot een commissie die gevormd is om een mooi debat neer te zetten op vrijdagavond 16 november 2018. Commissielid Marjolein Verheij is enthousiast over de gevormde commissie: ‘Met elkaar gaan we ons inzetten om een mooi debat te organiseren met lijsttrekkers van de partijen, zodat alle inwoners van Altena de kans krijgen om een afgewogen keuze te maken voor ze op 21 november naar de stembus gaan.’

Inmiddels heeft al een groot deel van de lijsttrekkers toegezegd naar het Groot verkiezingsdebat Altena te komen. De groep met jeugd heeft er al zin in en kijkt uit naar een enerverend debat tussen de lokale partijen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl