Mid-Zomer BBQ met levende muziek op Fort Bakkerskil

Foto: Marcel Vaandrager
13 mei 2018, 11:48
Verlopen

NIEUWENDIJK - Op zaterdag 23 juni wordt op Fort Bakkerskil voor de derde keer een Midzomer BBQ georganiseerd. Vanaf 17.30 uur wordt u verwelkomd met een drankje. Een avondje waarop u culinair en muzikaal in de watten wordt gelegd.

Om 18.00 uur is de BBQ op temperatuur en kunt u kiezen uit vlees en vis, maar ook de vegetariër komt aan zijn/haar trekken. Heerlijk genieten van het eten van de BBQ, diverse salades, stokbrood, drankjes en meer, terwijl gezellige muziek wordt gespeeld. Als iedereen zo rond 21.00 uur is voldaan wordt er voor de liefhebbers een kopje koffie of thee geserveerd. De avond duurt tot ca. 22.30 uur.

De toegangsprijs voor deze Mid-Zomer BBQ bedraagt € 26,50 per persoon, inclusief welkomstdrankje, de BBQ, muziek en koffie/thee na, maar exclusief overige drankjes. Er is op het fortterrein parkeergelegenheid. U kunt zich aanmelden via Fort Bakkerskil: info@fortbakkerskil.nl of via info@marcelvaandrager.nl. Bij uw aanmelding graag vermelden met hoeveel personen u komt en het aantal vlees-/vis- of vegetarische- eters. Aanmelden graag voor 15 juni in verband met de inkopen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl