SP Altena doet toch niet mee aan gemeenteraadsverkiezingen

Foto: Pixabay
13 mei 2018, 10:50
Verlopen

ALTENA - De SP doet niet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Altena op 21 november.

De SP kondigde vorig jaar juist aan een regionale afdeling SP Altena op te richten en mee te doen aan de verkiezingen. Maar de voorzitter van de SP-werkgroep in Altena, Bas van der Wiel, heeft te weinig mensen gevonden die zich actief willen inzetten voor de partij. Volgens de voorzitter zijn er wel gesprekken geweest met Progressief Altena om te kijken naar samenwerking, maar de SP gaat niet op in Progressief Altena.

Het streven blijft om een officiële SP-afdeling op te richten in Altena. Tot die tijd kunnen leden een SP-lidmaatschap combineren met dat van Progressief Altena en kunnen SP’ers zich, in overleg met het bestuur, zelfs kandidaat stellen voor Progressief Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl