Inloopavonden over wegverbreding A27

Foto: Altena TV
15 mei 2018, 16:16
Verlopen

REGIO - Rijkswaterstaat en ingenieursbureau Flow27 organiseren op 29 mei, 30 mei en 6 juni informele inloopavonden over de verbreding van de A27 tussen Houten en knooppunt Hooipolder.

Omwonenden en andere geïnteresseerden kunnen tussen 19.00 uur en 21.00 uur vrij binnenlopen.  Dat past ook bij het informele karakter van de avonden, aldus Marc Lentjes. Aanwezigen kunnen tijdens de bijeenkomst de inpassing van de drie bruggen in de omgeving bekijken, zowel op kaart als digitaal. Uiteraard zijn er ook medewerkers van Rijkswaterstaat en Flow27 aanwezig om een toelichting te geven en vragen te beantwoorden. Ook over de rest van het ontwerp van de weg en de bijbehorende inpassing.

Tijdens de inloopavonden ligt de nadruk op de inpassing van de drie nieuwe bruggen in de omgeving, aangezien dit de voornaamste aanpassingen zijn ten opzichte van het OTB. ‘De meeste mensen weten inmiddels wel dat de minister heeft besloten dat de Hagesteinsebrug, de Merwedebrug en de Keizersveerbrug worden vervangen door nieuwe bruggen. Dit heeft de nodige gevolgen voor het project.

De inloopavonden vinden plaats op:

  • Dinsdag 29 mei: Stadshof, Hazelaarplein 4, Vianen
  • Woensdag 30 mei: Fort Altena, Tol 8, Werkendam
  • Woensdag 6 juni: Boelaars Zalencentrum, Keizersdijk 48, Raamsdonksveer

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl