Minister Schouten heropent pand van familiebedrijf Schouten uit Giessen

Foto: Pixabay
18 mei 2018, 21:45
Verlopen

GIESSEN - Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Carola Schouten komt op donderdag 28 juni het verbouwde pand ‘De Waagh’ van familiebedrijf Schouten in Giessen heropenen.

Schouten Advies, Schouten Certification, Nutrilab en Schouten Europe vieren dit jaar het 125-jarig bestaan van het Schouten familiebedrijf en de heropening van ‘De Waagh’. Naast een nieuwe entree en nieuwe spreekkamers is er onder andere een nieuw R en D centre voor Schouten Europe gerealiseerd.

Op donderdag 28 juni zal er vanaf 14.15 uur een feestelijke jubileummiddag worden georganiseerd voor zakelijke relaties. Tijdens deze middag zal rond 15.30 uur minister Schouten een toespraak houden en het pand heropenen. Op zaterdag 30 juni zal er van 10.00 tot 16.00 uur een open dag worden gehouden voor (oud)-werknemers, familieleden, buurtbewoners en overige relaties.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl