Dussense Fit, Doe- en Beweegmarkt!

Foto: freeimages.com
19 mei 2018, 06:34
Verlopen

DUSSEN - Op vrijdag 25 mei 2018 bent u van 10.00 tot 13.30 uur van harte welkom in MFA De Dussenaar in Dussen voor de Fit, Doe- en Beweegmarkt!

Diverse lokale organisaties zullen aanwezig zijn, zoals de Dussense Gymnastiekvereniging (DGV), Eetpunt Dussen, Huisartsenpraktijk Vermeulen, Gewichtsconsulent Jessica Reijnaars, Breiclub, Schaakvereniging Het Kasteel Dussen, Mi-Yoga en Basisschool De Peppel. Het programma start om 11:00 uur met Meer Bewegen Voor Ouderen door DGV. Na goede beweging is het zaak om goed te lunchen om 12:00 uur. Na de lunch gaat het programma om 13.00 uur verder met Mi-Yoga. Doorlopend is het mogelijk om deel te nemen aan fit- en gezondheidstesten.

Graag tot ziens op vrijdag 25 mei in De Dussenaar aan het Wilhelminaplantsoen 1 te Dussen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl