Tweede editie van Mooi Linieland gaat langs de forten

Foto: forten.nl
19 mei 2018, 07:55
Verlopen

ALTENA - De tweede editie van Mooi Linieland wordt dit jaar gehouden op zaterdag 2 en zondag 3 juni. Wederom staat het waterlinielandschap centraal tijdens dit evenement.

Op maar liefst drie forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie worden activiteiten georganiseerd die in het teken staan van forten, linielandschap en soldatenverhalen. Te weten Fort Altena, Fort Bakkerskil en Fort Giessen. De recreant komt op deze dagen goed aan zijn trekken! Trek de (wandel) schoenen aan en loop of befiets het Liniepad: een wandel- en fietsroute die start bij de Papsluis en eindigt in de vestiging Woudrichem. Onderweg kom je de gerestaureerde forten Altena en Bakkerskil, sluizen en molens tegen en wandel of fiets je door prachtige natuurgebieden en een nieuw landgoed. Bij ieder fort en op diverse plaatsen zijn er speciale activiteiten opgezet.

Nieuwsgierig geworden naar meer? Kijk op de website van Brabants Landschap voor het volledige programma.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl