Legendarische invalbeurt Arne van Noorloos

Foto: Henk van Noorloos
20 mei 2018, 09:18
Verlopen

ANDEL - Ras Andelaar, Arne Van Noorloos, stopte vorig voetbalseizoen bij Sparta 30 1 om een treetje lager in het derde te gaan spelen, mede om meer tijd aan zijn gezin te kunnen besteden. Steevast zei hij nee als hem werd gevraagd nog een keertje mee te doen met het in zwaar weer verkerende eerste elftal.

Terwijl hij ieder moment voor de derde keer vader kan worden en zodoende in de buurt wil zijn werd hij afgelopen week opnieuw gevraagd, ditmaal voor het tweede elftal. Omdat deze helemaal in Tilburg moesten spelen en het eerste, thuis tegen GDC, was hij er afgelopen zaterdag toch weer bij op de Jan Claesenhof, al was de start dan ook op de reservebank.

In de rust stonden echter de gezichten van alles wat Sparta ademt op onweer vanwege de 0-1 tussenstand. Na een ruime warmloopbeurt was de rentree van Arne dan na 55 minuten spelen een feit. Op een verrassende rechtsbuiten positie legt hij binnen vijf minuten de bal scherp en loepzuiver terug op de zestien waar Mike van Heukelum met een geplaatst schot voor de 1-1 zorgt. Meteen is de hoop terug bij de Spartanen.

Vraag blijft of de in aantocht zijnde Van Noorloos telg al voor zijn of haar geboorte geschiedenis heeft geschreven door Sparta te behoeden voor degradatie?

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl