Paula Jorritsma lijsttrekker Progressief Altena

Foto: Progressief Altena
25 mei 2018, 09:07
Verlopen

ALTENA - De 50-jarige Paula Jorritsma, momenteel wethouder in de gemeente Woudrichem, is bij de gemeenteraadsverkiezingen in november lijsttrekker voor Progressief Altena.

Christiaan Alderliesten uit Hank, raadslid in Werkendam, staat op plek twee, gevolgd door het Aalburgse raadslid Kees de Waal. De lijst bestaat in het totaal uit 40 namen. De zeer ervaren Joost Kant heeft zich beschikbaar gesteld als lijstduwer. Generatiebewust Progressief Altena laat met deze lijst een mix zien van jong talent en ervaring. Een heel gevarieerde groep die goed gespreid is over de dorpen.

De partij wil zich hard maken voor goede sociale voorzieningen voor mensen die een steuntje kunnen gebruiken, voor een energieneutraal Altena, bescherming van het buitengebied en aandacht voor een nieuwe manier van politiek bedrijven: in alle openheid samenwerken met onze inwoners. Woensdag 21 november mogen de inwoners van de gemeenten Werkendam, Woudrichem en Aalburg naar de stembus om de gemeenteraad van Altena te kiezen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl