Nominaties BizAwards Altena 2018 gestart

Foto: Pixabay
26 mei 2018, 09:45
Verlopen

ALTENA - Een bomvol fort, zes finalisten op het podium en een spetterende avond. Dat was het resultaat van de allereerste algemene ondernemersverkiezingen 2017 op Fort Altena. BizAwards Altena wordt ook dit jaar weer georganiseerd.

De nominatieronde voor Ondernemer van het Jaar en de Starter van het Jaar is inmiddels gestart. Als er iets is dat mensen verbindt, dan is dat waardering. Dat is bij ondernemers niet anders. Voor een regio op weg naar 2019 is verbinden zelfs cruciaal. Op basis van deze gedachte zet B2B-platform Ondernemend Altena ondernemers opnieuw in spotlights op 22 november 2018 tijdens BizAwards Altena 2018.

B2B-platform Ondernemend Altena roept ondernemers op hun favoriet te nomineren voor de Award ‘Ondernemer van het Jaar’ of ‘Starter van het Jaar’. Er zijn dus twee ondernemers die op 22 november in de prijzen vallen. Op www.BizAwards.nl kunt u ondernemers nomineren waarvan u vindt dat deze zich bijzonder onderscheiden: commercieel, duurzaam, maatschappelijk betrokken, goed werkgeverschap, opvallende marketing etc. Ook starters die zich onderscheiden door hun verfrissende aanpak, enthousiaste plannen of een innovatief product zijn te nomineren. Nomineren kan tot en met 31 augustus 2018.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl