Drie personen aangehouden bij controle A27

Foto: Archief
27 mei 2018, 16:30
Verlopen

HANK - De politie heeft donderdag drie personen aangehouden tijdens een grote verkeerscontrole op de A27 bij Hank.

Bij een 28-jarige bestuurder uit Den Haag werden vermoedelijk gestolen bankpassen aangetroffen. Hij werd aangehouden en zit vast voor verder onderzoek. Bij een 28-jarge man uit Hardinxveld-Giessendam en een 39-jarige man uit Vlijmen werd in de auto verdovende middelen, vermoedelijk amfetamine, aangetroffen. De drugs zijn in beslag genomen en de verdachten zijn aangehouden.

Naast de politie namen onder andere de Belastingdienst, de Koninklijke Marechaussee en Rijkswaterstaat deel aan de controle. Donderdag werden tussen 14:00 uur en 21:00 uur tientallen weggebruikers gecontroleerd op parkeerplaats De Keizer. Deze controle werd gehouden om zogenaamd ‘mobiel banditisme’ tegen te gaan.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl