Geen kampioenstitel voor Kozakkenboys

Foto: Bas Cornet
27 mei 2018, 17:50
Verlopen

WERKENDAM - Het is de Werkendamse voetbalclub Kozakkenboys zaterdag niet gelukt om de kampioenstitel binnen te slepen in de Tweede Divisie.

Op Sportpark De Zwaaier in Werkendam waren meer dan 4000 supporters aanwezig. De supporters van beide clubs werden strikt van elkaar gescheiden. De fans van Katwijk kregen een eigen ingang, een eigen supportersvak en eigen catering. Voor aanvang juinden beide kampen elkaar nog flink op. Scheidsrechter Cario was dan ook genoodzaakt om een kwartier later te beginnen, nadat de rook was opgetrokken en de rotzooi was opgeruimd. 

Katwijk stond de hele competitie bovenaan, maar verspeelde de laatste twee duels punten, waardoor Kozakken Boys plotseling toch nog zicht op het kampioenschap had. De kampioenswedstrijd eindigde uiteindelijk in een 0 – 0 gelijk spel. Voldoende voor Katwijk om het kampioenschap te vieren. Verslagen lieten de spelers van Kozakken Boys zich de grond vallen na afloop.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl