VV Almkerk kampioen in de Tweede Klasse F

Foto: Twitter VV Almkerk
27 mei 2018, 18:17
Verlopen

ALMKERK - Zaterdag is voetbalvereniging Almkerk dan toch kampioen geworden in de 2e klasse F. De ploeg uit Almkerk kon al twee weken eerder kampioen worden.

Wat vorige week tegen Drechtstreek niet lukte, ging tegen Pelikaan wel goed: doelpunten maken. Met een klinkende 0-3 zege stapten de Almkerkers weer de eerste klasse binnen waar het vorig jaar uit degradeerde. De goals werden gemaakt door Bart Dirven (2x) en Jelle Stalenhoef.

Bloemen en veel champagne op Sportpark Bakestein direct na het laatste fluitsignaal van de goed leidende arbiter Quinten. Natuurlijk was er ook de uitreiking van de schaal en de medailles door KNVB-afgevaardigde Frans Sterrenburg. Iedereen was het er op de laatste speeldag over eens dat Almkerk als terechte nummer één over de eindstreep kwam. Het hele seizoen voerde de ploeg van trainer Robert Roest de boventoon in 2F.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl