Duo Roelofs en Van Bommel in Kasteel Dussen

Foto: Kasteel Dussen
28 mei 2018, 20:13
Verlopen

DUSSEN - Op donderdag 14 juni speelt het duo Roelofs en Van Bommel in Kasteel Dussen.

Deze twee door-en-door ervaren muzikanten brengen een optreden met als insteek gospel/New Orleans en alles wat daarmee verwant is, soms met een jazzy benadering en hier en daar zelfs rootsy feestmuziek. Na jaren in de studio met elkaar gewerkt te hebben en als sidemen bij menig singer-songwriter en americanaband, hebben Mike Roelofs en Sjoerd van Bommel besloten om ook als duo het livecircuit in te duiken. Het resultaat: een denderend optreden met zeker ook zeer verstilde intense, diepgravende muziek door twee ‘oud’ gedienden met nieuw elan.

De aanvang is 20.00 uur. De entree is 10 euro per persoon inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst. Reserveren via www.kasteel-dussen.nl of telefonisch via de reserveringslijn 06-22150247.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl