Derde editie binnen thema ‘Duurzaam’ in De Werf

Foto: Bibliotheek CultuurPuntAltena
30 mei 2018, 17:46
Verlopen

WOUDRICHEM - Drie events in het kader van de proefprogrammering die aansluit op een maatschappelijk of cultureel onderwerp; Bibliotheek CultuurPuntAltena is die uitdaging aangegaan.

Voor de derde editie binnen het thema ‘Duurzaam’ zijn de voorbereidingen in volle gang. De Werf in Woudrichem is een kloppend hart voor ontmoeting, debat en ervaringen opdoen. Door interactie met het publiek worden onderwerpen die ‘leven’ onder de aandacht gebracht. Op woensdag 27 juni vindt van 20.00 tot 22.00 uur het laatste evenement in deze cyclus plaats.

Je brein is je persoonlijke hoofdcomputer die werkelijk alles regelt in je lichaam. Je kunt niet zonder. Maar wat als een brein crasht, een virus oploopt of een fikse klap krijgt? Deze avond staat in het teken van herkenbaarheid met de focus op Alzheimer, Dementie en NAH (niet aangeboren hersenletsel). Hoofdspreker is Willem Philipsen. Hij was gitarist van Postman, speelde bij Anouk en stond op grote festivalpodia als Lowlands en Parkpop. Totdat hij op jonge leeftijd als door een mokerslag getroffen werd door een herseninfarct. Presentaties worden gegeven door Stichting MEE en Alzheimer café Woudrichem. 

U kunt uzelf vooraf aanmelden voor deze avond via de website: www.cultuuraltena.nl/inschrijfformulier. Voor de leden van Bibliotheek CultuurPuntAltena is, op vertoon van de pas, het event gratis. Niet leden betalen € 5,00 aan de kassa.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl