Kom jij bewegen op 30 juni tijdens Altena Bruist?

Foto: Pixabay
30 mei 2018, 17:38
Verlopen

BABYLONIENBROEK - Op zaterdag 30 juni is iedereen van harte uitgenodigd om te bewegen in Altena. Op deze datum organiseren de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem het Beweegevenement vanuit Altena Bruist!

Startpunt zijn de drie gemeentehuizen, maar ook op het drielandenpunt aan de Hillsestraat in Babyloniënbroek worden tal van activiteiten georganiseerd. Op deze dag kun je ervoor kiezen om Altena te verkennen per fiets, racefiets, wandelend of zelfs door je hardloopschoenen aan te trekken. Op gezette tijden worden in alle kernen van Altena ook de gedichten voorgelezen die als beste uit de bus zijn gekomen naar aanleiding van de gedichtenwedstrijd die Stichting Poëzie Land van Altena heeft uitgeschreven. Om jezelf aan te melden voor een van de activiteiten, kun je kijken op www.altena2019.nl/altenabruist. Daar vind je ook meer informatie over de voordracht van de gedichten. 

Om 15.00 uur krijgt deze dag vol beleven en bewegen een officieel tintje. Op het terrein aan de Hillsestraat geven Fons Naterop, John Bakker en Paula Jorritsma het startschot voor een jaar vol bruisende activiteiten in het kader van cultuur, muziek en bewegen. Daarnaast is er op het terrein aan de Hill vanaf 12.00 uur nog van alles te beleven. Een aantal verenigingen en stichtingen uit Altena laten je kennis maken met verschillende activiteiten en demonstraties. Ook kun je hier terecht voor een lekker drankje, hapje of een verkoelend ijsje.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl