L’aventure de la sculpture in de Kruitmagazijnen

Foto: Pixabay
30 mei 2018, 17:18
Verlopen

GORINCHEM - Namens de werkgroep Kruitmagazijnen / Werkgroep Projecten Stichting Symposion Gorinchem wordt u van harte uitgenodigd tot het bekijken van de expositie "L’aventure de la sculpture” door kunstenaar Henk van Bennekum.

Laat u meenemen door de een wisselwerking tussen exacte berekening en intuïtie, waarbij de ordening van de (geometrische) vormen tot stand komt volgens principe van deling, wenteling, schakeling of vouwing in zijn diverse sculpturen. De expositie ” L’aventure de la sculpture” is te zien tot en met 2 september 2018.

De Kruitmagazijnen zijn gelegen aan de Dalemwal 19a en 19b, nabij molen De Hoop, in Gorinchem. De openingstijden zijn vrijdag tot en met zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl