Benefietavond met optreden van breakdancegroep BreakSquad

Foto: Teus van Tilborg
1 juni 2018, 18:28
Verlopen

ANDEL - Op zaterdag 9 juni wordt in de schuur van Boomkwekerij Arno Straver aan de Middenweg 23 in Andel een benefietavond georganiseerd ten bate van de stichting Kinderen Kankervrij (Kika) en de Nederlandse Brandwondenstichting.

Een belangrijk onderdeel van de avond wordt verzorgd door de breakdancegroep BreakSquad. Deze 26 leden tellende groep, waaronder twee uit Andel, timmert nationaal en internationaal flink aan de weg. De groep geeft een uur lang haar wervelende en spectaculaire show ‘The story of BreakSquad’. Verder zijn er deze avond optredens van het koor Van Alles Wa en van het Andels Fanfare Corps.

Het initiatief voor deze avond is van Gerrit Schouten. Vorig jaar heeft hij deelgenomen aan de Tour for Life, een fietstocht vanuit Italië naar Rotterdam. Deze maand gaat hij weer voor het goede doel fietsen: de Giro di Kika in Toscane. Een zesdaagse tour over een zwaar parcours waarbij 17 duizend hoogtemeters moeten worden overwonnen. Een toegangskaartje voor de avond kost tien euro. Voor kinderen tot 13 jaar is de toegang vijf euro. De aanvang is om 20.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl