Generaal Pardon Goes On

Foto: Yrros Theater
1 juni 2018, 08:16
Verlopen

ALMKERK - Op donderdagavond 14 juni spelen de spelers van improvisatie-theatergroep Generaal Pardon een show ter afsluiting van het theaterseizoen 2018-2019.

In het Wapen van Emmickhoven in Almkerk komen alle technieken die dit jaar geleerd of uitgediept zijn aan de orde en staan garant voor een avond onvervalst genieten. Bij improvisatietheater mogen de mensen in het publiek suggesties roepen, waar de spelers vervolgens scenes van gaan maken. Een grappige of ontroerende scène wordt door het publiek beloond door het gooien van een roos. De muzikale begeleiding komt deze keer van impro-muzikant Bart van Loon uit België.

De aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 5 euro. Reserveren is fijn. Kijk hiervoor op www.yrrostheater.com. Twee dagen later verzorgt een aantal spelers van Generaal Pardon! improvisatietheatervoorstellingen voor en met kinderen op het weidevogelfestival in Giessen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl