Zomerse ontmoeting in de Vogelbuurt Hank

Foto: Archief
1 juni 2018, 08:11
Verlopen

HANK - Een gelegenheid om elkaar te ontmoeten, samen een drankje te drinken en een hapje te eten en te genieten van een mooie zomerse dag in American Style. Na de spanningen rondom brandstichtingen in de Vogelbuurt is het tijd om te werken aan meer eenheid, rust, veiligheid en saamhorigheid in de buurt.

Het buurtpreventieteam wil daarin graag een eerste aanzet geven door middel van een activiteit onder de naam van “een grenzeloze proeverij en barbecue in American Style”. Dit evenement zal plaats vinden op zaterdag 23 juni, van 16.00 tot 22.00 uur, op het veld tussen de speeltuin en de voetbalplaats, aan de Zwaanstraat in Hank.

In de zomer is barbecueën een gewilde activiteit, lekker samen eten in de buitenlucht. Om de kosten laag te houden, maar ook het gevoel van “samen-delen” na te streven, wordt het  een American Party. Dit wil zeggen dat deelnemers iets te eten of te drinken meebrengen om op de gezamenlijke eettafel te zetten. Het delen is geen must, uiteraard zijn bezoekers ook vrij om eigen eten en drankjes mee te brengen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl