Andere opzet voor het Marianne Vos Wielerfestival

Foto: Melanie van de Water
4 juni 2018, 17:36
Verlopen

AALBURG - Het Marianne Vos Wielerfestival Aalburg krijgt in 2019 een andere opzet. Na een zeer succesvolle editie van 2018 krijgt het Marianne Vos Wielerfestival Aalburg in 2019 een vervolg, maar dan wel onder een nieuwe naam: het Marianne Vos Wielerfestival.

Marianne is blij dat haar naam verbonden blijft aan het festival dat nog altijd plaats zal blijven vinden in het dorp waar zij als klein meisje haar eerste meters op de fiets heeft afgelegd, in de omgeving van Wijk en Aalburg. Ook de invulling van het programma zal op bepaalde onderdelen gaan veranderen. Naast een boordevol wedstrijdprogramma kende de afgelopen editie een ongekende opkomst bij de toertocht speciaal voor vrouwen en mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Dit zijn onderdelen die aankomend jaar zeer zeker terug zullen keren.

Helaas heeft de organisatie wel moeten besluiten om de Marianne Vos Classic voor nieuwelingenmeisjes en juniordames en de 7-Dorpenomloop Aalburg voor elite vrouwen te moeten schrappen voor 2019. Over de verdere invulling van het wielerfestival komt in het najaar meer duidelijkheid.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl