Truckersdag in het Land van Heusden en Altena

Foto: Pixabay
5 juni 2018, 23:11
Verlopen

GIESSEN - Zaterdag 23 juni zal de jaarlijkse truckerdag weer plaatsvinden in het Land van Heusden en Altena. Ruim 100 vrachtwagens, een touringcar en een rolstoelbus zullen met mensen met een beperking, een tocht maken door de regio.

Dankzij de enthousiaste medewerking en inzet van heel veel transportondernemers, chauffeurs en vrijwilligers is het voor Stichting Sport en Spel Gehandicapten Andel weer mogelijk deze dag te organiseren. Het evenement start bij v/d Stelt Logistics aan de Expeditiestraat 9 in Giessen. Om 08.00 uur wordt daar verzameld en ingestapt en rond 10.00 uur zal de stoet vertrekken.

De tocht gaat via Andel naar Veen. Dan via Wijk en Aalburg, Genderen, Eethen, Drongelen en Meeuwen naar Dussen. Vervolgens door Hank en Nieuwendijk weer naar Dussen. Om via Babyloniënbroek terug te gaan naar Giessen waar men rond 13.30 uur hoopt te zijn. Daar worden de deelnemers muzikaal ontvangen door de Altena Jazzband, en een lunch. Zanger Wim van den Heuvel uit Werkendam zorgt voor gezellige muziek.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl