21 dorpenwedstrijd gewonnen door Meeuwen

Foto: Altena TV
9 juni 2018, 17:55
Verlopen

ALMKERK - De 21 dorpenwedstrijd op de golfbaan is gewonnen door Meeuwen. De prijs voor de winnaar is een gegraveerde tegel in het straatwerk bij de ingang van het golfpark. Daarnaast nam ieder dorp een foto mee van een 'pronkstuk' uit de eigen kern. Van de ingezonden pronkstukken heeft Dussen gewonnen.

Het golftoernooi werd op 9 juni gehouden op Golfpark Almkreek in Almkerk. De deelnemende 21 dorpen liggen in het Land van Heusden en Altena, verspreid over de 3 fuserende gemeenten. Om 13:30 uur werd de eerste bal afgeslagen en rond 17:30 uur werd de eindstand opgemaakt en werd duidelijk welk dorp het beste presteerde. Van de drie Altena gemeenten was er per gemeente een wethouder aanwezig.

Deze middag werd georganiseerd in het kader van Altena 2019. Golfpark Almkreek leek het leuk om middels een golfwedstrijd alle dorpen met elkaar kennis te laten maken. Ieder dorp heeft voor een team van 4 personen gezorgd. Deze teams bestonden uit golfers en niet-golfers, prominenten en niet-prominenten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl