Een VDH Liefhebbersdag om van te smullen

Foto: Maud Diemer - VDH
9 juni 2018, 05:57
Verlopen

GORINCHEM - De Liefhebbersdag bij VDH Kringgroep Gorinchem aan de Haarweg, op zaterdag 16 juni, belooft een prachtige dag te worden.

Ruim 40 deelnemers hebben hun (jonge) Duitse Herdershond aangemeld voor de Liefhebbersdag 2018 en de organisatie verwacht minstens 60 inschrijvingen. Zij ontvangen tegen betaling van slechts 10 euro en gratis entree van de diverse deskundigen een beoordeling van hun hond. Daarbij valt te denken aan dierenartsen, keurmeesters en gedragsadviseurs. Maar misschien heeft de Duitse Herder liefhebber gewoon zin in een gezellige hondendag in Gorinchem en dan zijn ze zeker ook aan het goede adres. De VDH (Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van Duitse Herdershonden), de grootste rasvereniging van Nederland, heeft haar uiterste best gedaan om dit het bewezen concept op een leuke, interactieve manier vorm te geven.

Tijdens de Liefhebbersdag vinden de beoordelingen van de liefhebbers plaats in speciale ringen en worden daarnaast op een apart veld interessante workshops gegeven, uiteraard voorzien van tekst en uitleg. Daarnaast is steeds een deskundige aanwezig om van iedere uiting van de hondensport uitleg te geven en dat op individuele basis, zo is er voor iedere bezoeker aandacht. Meedoen met de Liefhebbersdag? Meld je aan via www.liefhebbersdag.nl, deelname kost 10 euro, inclusief entree voor 2 volwassenen en 2 kinderen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl