Inzameling kleding/textiel, oud ijzer en wit- en bruingoed

Foto: Pixabay
17 juni 2018, 10:24
Verlopen

WOUDRICHEM - Op woensdag 20 juni 2018 wordt in de gemeente Woudrichem huis aan huis kleding, textiel, oud ijzer en wit- en bruingoed opgehaald.

U ontvangt voorafgaand aan deze inzamelactie een inzamelzak voor kleding/textiel. Die kunt u vullen met kleding/textiel en op woensdag 20 juni voor 9.00 uur aan de straat plaatsen. De kleding/textiel moet schoon en droog zijn en de zak moet worden afgesloten. Naast de zak voor kleding en textiel kunt u uw oud ijzer en wit- en bruingoed aan de weg zetten.

De zakken met kleding/textiel, het oud ijzer en het wit- en bruingoed worden opgehaald door medewerkers van !GO en OVU-recycling. Mochten de zakken aan het einde van de dag niet zijn opgehaald op de inzameldag, dan kunt u bellen met 0183 -44 35 38. De zakken worden dan alsnog opgehaald.

Het ophalen van deze afvalstromen is exclusief voor OVU Giessen. Door de politie wordt toezicht gehouden dat niet door anderen wordt ingezameld. Worden de spullen toch door anderen meegenomen, dat kunt u dit direct melden aan de gemeente Woudrichem. Kleding/textiel kunt u ook bij de milieuparkjes inleveren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl