XGP Vinyl Café

17 juni 2018, 14:26
Verlopen

NIEUWENDIJK - Op vrijdagavond 22 juni wordt het XGP-seizoen op een nieuwe manier afgesloten en daarbij kan iedere bezoek(st)er zijn of haar muziekkeuze laten horen want we gaan het XGP Vinyl Café open gooien!

We willen aan iedereen vragen om jouw favoriete elpees, 12-inches en/of singles mee te brengen naar het Xinix-café (het is wel verplicht om je meegebrachte geluidsdragers te voorzien van een sticker met daarop je naam). In de d.j.-hoek zal platendraaier Marc jouw vinyl in ontvangst nemen en in de loop van de avond zullen er dan tracks van jouw elpees en jouw singles gedraaid worden.

Het belooft nu al een zeer gevarieerde avond te gaan worden want er worden elpees beloofd van Q’65, Nirvana, The BeeGees, Duran Duran en The Meteors. Het XGP Vinyl Café gaat vrijdag 22 juni om 21.30 uur open, toegang is gratis. Meer info op www.xinix.nl

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl