Aanbesteding voor AquaAltena kan in gang worden gezet

Foto: Pixabay
22 juni 2018, 18:20
Verlopen

WOUDRICHEM/ANDEL - Van de Woudrichemse gemeenteraad kan de aanbesteding van de exploitatie van zwembad AquaAltena in gang worden gezet. Een zwembad moet er komen, ook als dat extra geld kost.

Een nieuwe aanbesteding is nodig omdat de overeenkomst met de huidige exploitant, Sportfondsen Andel BV, per 1 januari 2019 is ontbonden. Door het college van B en W zijn de raad een aantal uitgangspunten en randvoorwaarden voorgelegd die een beter exploitatieresultaat tot gevolg moeten hebben. Zo zal het buitenbad ook buiten de vakantieperiode in het weekend tot zeven uur ’s avonds open moeten zijn. Ook wordt meer van de horeca verwacht.

De raad is unaniem van mening dat het zwembad een belangrijke basisvoorziening is voor de inwoners en beseft ook dat er bij de exploitatie geld bij zal moeten en wellicht nog meer zal worden. Op dit moment hebben zich twee partijen voorzichtig gemeld voor de mogelijke exploitatie van het Andelse zwembad.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl