Andelnaar veroordeelt tot 40 uur taakstraf

Foto: Archief
22 juni 2018, 18:25
Verlopen

ANDEL/ZWIJNDRECHT - Een 35-jarige man uit Andel is door de politierechter veroordeeld tot een taakstraf van veertig uur, waarvan twintig uur voorwaardelijk. Ook moet hij verplicht in therapie en zich geregeld melden bij de reclassering.

De rechter achtte bewezen dat de man in februari vorig jaar zijn moeder voor de deur van haar woning in Zwijndrecht heeft mishandeld. Hij kwam aan de deur om geld, kreeg dat niet, waarna hij zijn moeder de bosjes in trok, haar bij de keel greep en haar in het gezicht stompte.

Dat gebeurde wel vaker, was de lezing van de moeder. Zelf zei de Andelnaar zich van al die mishandelingen niets te kunnen herinneren, omdat hij onder invloed was van drugs.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl