AltenaLokaal maakt Top 15 bekend van de kieslijst

Foto: AltenaLokaal
24 juni 2018, 16:53
Verlopen

ALTENA - AltenaLokaal heeft vrijdag 22 juni 2018 in Babyloniënbroek de eerste 15 namen van de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 november 2018 bekendgemaakt. 

Onder aanvoering van Philip den Haan vormt een 15-koppig team van 5 vrouwen en 10 mannen de voorhoede van de lokale politieke partij AltenaLokaal. Onder het motto ‘Samen maken we er werk van’ wordt de komende jaren de basis gelegd voor een toekomstbestendige en toekomstgerichte nieuwe gemeente Altena. Nieuw, sneller, beter, veiliger, duurzaam waar het kan en moet, informatiegestuurd en voor iedere kern.

Bekende namen als Ad Bakkers, Henk Bouman, Martin van Dijk, Jan Dokman, Wim de Graaf, Peter Ribbers, met een lange staat van dienst binnen de gemeentelijke politiek, gaan de arena verlaten en hebben aangegeven de politiek vanaf 2019 op gepaste afstand te zullen gaan volgen.

De Top 15:

1. Philip den Haan; de Werkendamse oud-voetballer, trainer-coach en huidig raadslid in Werkendam.
2. René Hoegee; werkzaam bij ’n ingenieursbureau als hoofd uitvoering, woont in Giessen en is de huidige fractievoorzitter in Woudrichem. 
3. Shah Sheikkariem; consultant/adviseur, voormalig wethouder en thans een zeer gedreven raadslid uit Babyloniënbroek.
4. John Bakker; uit Sleeuwijk, voormalig beleidsmedewerker gemeente Breda, huidige wethouder en eerste locoburgemeester bij de gemeente Werkendam.
5. Jasper Berm; een rasechte Hankenaar, financieel deskundig en nieuwkomer in de politiek.
6. Henri Boevé; geboren Nieuwendijker, woonachtig in Uitwijk, werkzaam als manager in de zorg en raadslid in Woudrichem.
7. Otto de Peuter; geboren, getogen en woonachtig in Almkerk, werkzaam bij defensie, burgerraadslid en bestuurslid afd. Woudrichem.
8. Jenneke Komejan – Rochat; komt oorspronkelijk uit de gemeente Woudrichem, woont al sinds 1999 in Babyloniënbroek, doet veel vrijwilligerswerk en is thans fractievoorzitter in de gemeente Aalburg.
9. Sandra den Haan – Paans; woont en komt uit Werkendam, is daar nu ook raadslid en staat aan het roer van een familiebedrijf. 
10. Leendert-Jan van de Koppel; sales- en accountmanager, afkomstig uit Sleeuwijk, burgerraadslid in Werkendam. 
11. Jos Hak; woont in Genderen waar hij tevens zijn eigen bedrijf runt, de oorspronkelijk Giessenaar is huidig burgerraadslid in de gemeente Aalburg.
12. Hetty Schelle – van Tilborg; al 22 jaar politiek actief, het langst van allemaal, als fractiesecretaresse, lid van het dagelijks bestuur, campagneleider en burgerraadslid, nu de nummer 1 voor Dussen. 
13. Jori Colijn; geboren en getogen in Nieuwendijk, woont sinds kort in Waardhuizen, bestuurslid Voltena, archeologe en nieuwkomer in de politiek. 
14. Corné van den Herik; geboren en getogen Eethenaar, heeft zijn eigen schildersbedrijf en is ook bekend als DJ Corné.
15. Elsbeth van Beek – van der Pol; voormalig raadslid Werkendam, sinds kort voorzitter van het dagelijks bestuur en woonachtig in Sleeuwijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl