Het zomercadeautje van de bibliotheek: gratis e-books lenen

Foto: Pixabay
24 juni 2018, 16:39
Verlopen

REGIO - De zomervakantie is natuurlijk het moment om lekker te lezen. De VakantieBieb biedt 60 e-books voor het hele gezin. Je neemt de boeken dus zonder sjouwen overal mee naartoe.

De app is gratis te downloaden in de appstores van 1 juli t/m 31 augustus. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek. De Bibliotheek AanZet is jouw lokale, vrije toegangspoort tot kennis en informatie. Je kan er jezelf ontwikkelen, anderen ontmoeten, kennis delen en boeken en andere materialen lenen.

Iedereen kan terecht in alle vestigingen van de Bibliotheek AanZet, maar ook online kunnen leden reserveren, verlengen én materialen van andere bibliotheken aanvragen. Zo is de hele collectie met gemak binnen handbereik. Offline, en online. Actuele informatie over het totale aanbod van de Bibliotheek AanZet is te vinden op www.debibliotheekaanzet.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl