Altena bruist! Kom jij bewegen op zaterdag 30 juni?

Foto: -
25 juni 2018, 08:17
Verlopen

ALTENA - Op 30 juni organiseren de drie gemeenten het Beweeg- en Beleefevenement vanuit Altena Bruist! Vanaf de drie gemeentehuizen en het drielandenpunt aan de Hillsestraat in Babyloniënbroek worden tal van activiteiten georganiseerd. Om 15.00 uur wordt Altena Bruist met een officieel tintje geopend.

Er is een zeer uitgebreid programma opgezet door diverse verenigingen. Altena Road Runners heeft speciaal voor dit prachtige evenement een 3-tal routes uitgezet die je brengen door alle kernen van Altena. Elke route start bij één van de gemeentehuizen. De routes die de hardlopers lopen zijn ook per fiets gemakkelijk te rijden en brengen je door alle kernen die Altena rijk is. Op deze manier kun je ook gemakkelijk de gedichten beluisteren die tijdens deze route voorgedragen worden.

Stichting Altena Cycling Events heeft speciaal voor de wielerliefhebbers uit Altena een aantal routes uitgezet van gemiddeld 40 kilometer per route. Wandelsportvereniging Wandelvreugd heeft geholpen bij het uitzetten van een drietal routes die allemaal starten in Babyloniënbroek. Zij hebben routes van 5, 10 en 15 kilometer uitgezet. Vanaf 12.00 uur ben je ook aan de Hillsestraat van harte welkom om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Om 15.00 uur vindt er een officieel gedeelte plaats. Omstreeks 17.00 uur zal het beweegevent worden afgesloten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl