Dag van de ouderen op donderdag 11 oktober 2018

Foto: Zilvermeeuw
27 juni 2018, 10:16
Verlopen

WOUDRICHEM - Net als voorgaande jaren organiseert Trema, in het kader van de Dag van de Ouderen, een boottocht. Velen van u maakten in de afgelopen jaren gebruik van deze activiteit.

Het wordt een gezellige dag aan boord van de Zilvermeeuw. Om 09.00 uur wordt er klaargemaakt voor vertrek buiten de waterpoort te Woudrichem. De vaarroute gaat naar Rotterdam. Als de trossen zijn losgegooid, wordt u verwelkomt met een heerlijk kopje koffie of thee met gebak. Rond het middaguur wordt er een heerlijke lunch opgediend en ’s middags is er een verloting met mooie prijzen. Deze dag zorgen de accordeonisten van Altena Musica voor de muzikale noot .

Na een mooie dag bent u rond 16.30 uur weer in Woudrichem. Deze boottocht is voor alle inwoners van de gemeente Woudrichem van 55 jaar en ouder. Opgeven kan bij Trema Welzijn tot 1 oktober 2018, via telefoonnummer 0183-408444 of receptie@trema.org. Op donderdag 4 oktober kunt u kaarten ophalen tussen 10.00 en 11.00 uur bij verschillende afhaalpunten in de gemeente Woudrichem. De kosten voor deze dag bedragen € 30,00.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl