Werkbezoek CDA Altena aan Oerlemans Plastics en L.T.V. Almkerk

Foto: CDA Altena
29 juni 2018, 22:55
Verlopen

ALTENA - Op donderdag 28 juni heeft CDA Altena een werkbezoek gebracht aan het bedrijf Oerlemans Plastics te Genderen/Giessen en tennisvereniging L.T.V. Almkerk.

Het werkbezoek startte in Genderen, bij het bedrijf Oerlemans Plastics, waar men een presentatie kreeg van Algemeen Directeur Johan Kranenbroek. Tijdens deze presentatie werd er o.a. gesproken over het negatieve imago van plastic verpakkingen, maar ook over de stelling: ‘Er is geen plastic probleem, maar een gedragsprobleem!’ Het CDA is onder de indruk van de inzet van het bedrijf om juist een positief imago neer te zetten, door bijvoorbeeld te focussen op voorlichting op scholen, maar ook door hun inzet op het gebied van recycling. Daarnaast werkt het bedrijf aan afbreekbare plastic verpakkingen. Na het bezoek in Genderen, werd de locatie in Giessen bezocht.

Het werkbezoek werd afgesloten met een bezoek aan tennisvereniging L.T.V. in Almkerk. Er is met het bestuur onder andere gesproken over de verplaatsing van de tennis vanwege de bouw van de brede school in Almkerk op deze locatie. Het CDA heeft deze avond heel even sfeer mogen proeven van een actieve, enthousiaste vereniging die draaiende wordt gehouden door vele vrijwilligers.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl