Kleuterbioscoop Op Stap met Dirk Scheele

Foto: Hollywoud
30 juni 2018, 07:21
Verlopen

ALMKERK - Het kan best een beetje eng zijn om voor de eerste keer naar de bioscoop te gaan. Daarom heeft Hollywoud voor de allerkleinste filmfans de Kleuterbioscoop. Ga op 8 juli 2018 mee op stap met Dirk Scheele.

De kinderheld beleeft allerlei vrolijke en muzikale avonturen in zijn eerste bioscoopfilm. Met bekende én nieuwe liedjes. Hij gaat op bezoek bij een echte koning en koningin in een paleis en gaat voor de allereerste keer paardrijden. Hij haalt grapjes uit en zet de hele groentewinkel op stelten met de Broccolirock. Maar waar is zijn grote vriend Japie het Aapie? Dirk gaat op zoek in de jungle. Een papegaai, een slang en een tijger helpen natuurlijk mee.

Tijdens de voorstelling wordt het niet zo heel erg donker in de zaal en het geluid zal zachter worden gezet dan normaal. Alle kleuters krijgen een speciale kidtray met popcorn, iets te drinken en een verrassing. Voor aanvang van de film zijn er diverse leuke activiteiten en na afloop van de film krijgt iedereen een echt filmdiploma mee naar huis. Meer informatie over aanvangstijd, toegangsprijzen en gratis reserveren: www.hollywoud.nl of 0183-307286.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl