Mannenavond met Skyscraper

Foto: Hollywoud
30 juni 2018, 07:17
Verlopen

ALMKERK - Op woensdag 11 juli 2018 is er weer een Mannenavond in Hollywoud. Deze keer met de 3D actiethriller Skyscraper met Dwayne Johnson in de hoofdrol.

Will Ford is een voormalige leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer hij voor een opdracht in China is, breekt daar ineens brand uit in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld. Will wordt beschuldigd hier achter te zitten. Terwijl hij op de vlucht slaat moet Will de eigenlijke daders vinden om zijn naam te zuiveren en tegelijkertijd zijn familie zien te redden die zich in de brandende wolkenkrabber bevindt.

Deze film bezoek je natuurlijk met je maten en een biertje en een snack horen daar bij. Tijdens de voorstelling betaal je daarom voor een Jupiler of portie bitterballen maar € 1,50. Meer informatie www.hollywoud.nl of 0183-307286.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl