Expositie ritme en verstilling in Woudrichem

Foto: Verschoor O&Y
1 juli 2018, 10:04
Verlopen

WOUDRICHEM - In galerie Mikst Media in Woudrichem is een tentoonstelling met objecten en installaties van keramiek en staal te zien. Deze expo draagt de titel ‘ritme en verstilling’.

Beeldend kunstenaar Gonneke Verschoor uit Zaltbommel is de maakster. In de expositie staan keramische objecten centraal. Ook gebruikt Gonneke gevonden staal in haar kunst. Eenvoud, ritme en herhaling kenmerken haar werk. Het wordt een expositie om reikhalzend naar uit te kijken.

Breng je bezoek aan Galerie Mikst Media in Woudrichem, aan de Kerkstraat 50, van 7 juli t/m 11 augustus. De openingstijden zijn vrijdag en zaterdag van 13.30 tot 17.00 uur. Daarbuiten kan ook op afspraak een bezoek gebracht worden. Kijk voor meer informatie ook op www.mikstmediawoudrichem.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl