Zomerfeesten Almkerk 6 t/m 18 augustus

Foto: Zomerfeesten Almkerk
1 juli 2018, 13:44
Verlopen

ALMKERK - Ieder jaar bruist Almkerk aan het einde van de zomervakantie met de Zomerfeesten. Voor editie 2018 is er door werkgroep PLONS weer een meer dan compleet programma opgezet.

De zomerfeesten worden afgetrapt op 6 augustus met het Timmerdorp.  Terug van weg geweest is het beachvolleybal! Op woensdag 15 augustus ligt de zandbak klaar en is het netje strak gespannen voor een potje zand happen. Ook de Alm-masters staan weer op het programma. Dit is een uitdagende obstacle run voor de bikkels van Almkerk en omgeving op 7 augustus. Naast onder meer het autovoetbal en de drive-in bioscoop staan op het muzikale programma onder meer Q-Music The Party, WC Experience en Dave Roelvink.

De zomerfeesten worden ieder jaar georganiseerd door werkgroep PLONS, als onderdeel van Stichting Jeugdwerk Almkerk ‘De Soos’. Kijk voor alle informatie en het complete programma wat sportief, creatief en muzikaal is, voor jong en oud, op de website www.zomerfeestenalmkerk.nl op op de Facebook pagina ‘zfalmkerk’.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl