Politie onderzoekt brand Arkel

Foto: Archief
4 juli 2018, 18:31
Verlopen

ARKEL - In Arkel is maandagavond rond 23.00 uur een schuur in vlammen opgegaan. Een paar uur eerder, omstreeks 19.30 uur, woedde al een brand in de berm aan de achterkant van het perceel. Dat vuur was door de brandweer al snel gedoofd.

De politie vindt het opvallend dat de twee branden zo snel na elkaar plaatsvonden en roept getuigen op om zich te melden als hen iets is opgevallen. De politie zal forensisch onderzoek uitvoeren om te zien of de oorzaak van de brand in de schuur te achterhalen is. Tot die tijd wordt rekening gehouden met alle mogelijke scenario’s.

Agenten gaan in gesprek met buurtbewoners en andere mogelijke getuigen. Mensen die meer informatie of misschien zelfs camerabeelden hebben, worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl