Man zwaargewond na val van dak in Nieuwendijk

Foto: Archief
6 juli 2018, 20:07
Verlopen

NIEUWENDIJK - Een man is woensdagochtend zwaargewond geraakt door een val van een dak bij een woning aan de Biesboschstraat in Nieuwendijk. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De man was aan het werk bij een hoekwoning toen hij door een nog onbekende oorzaak naar beneden viel. Een voorbijganger trof het slachtoffer aan en waarschuwde direct de hulpdiensten. Vanwege de ernst van de verwondingen werd de komst van de traumahelikopter niet afgewacht.

De ambulance waarin hij lag is naar het busstation van Werkendam gereden, waar de trauma-arts instapte om mee te rijden naar het ziekenhuis. Wat de precieze verwondingen van de man zijn, is niet bekend.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl