Ponyspeldag bij paardensportvereniging

Foto: freeimages.com
9 juli 2018, 16:41
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Na de zeer geslaagde try out van de eerste ponyspeldag vorig jaar, wordt dit jaar opnieuw deze dag georganiseerd. Op 18 augustus heet Paardensportvereniging Land van Heusden en Altena de kids van 6 t/m 10 jaar van harte welkom.

De vereniging in Wijk en Aalburg is opgericht in 1922 en is hierdoor één van de oudste paardensportverenigingen van de regio. Momenteel telt de vereniging bijna 50 leden, waarvan een groot gedeelte ook actief deelneemt aan de wekelijkse lessen. Ook de ponyclub is inmiddels niet meer weg te denken bij de vereniging.

De ponyspeldag vindt dit jaar plaats op 18 augustus. Ervaring met paarden is niet nodig. Je bent aan het juiste adres als jouw kind pony’s leuk vindt en gezellig een paar uur spelletjes wil komen doen. Daarbij ga je natuurlijk echt pony’s verzorgen en ritjes maken. De ponyspeldag is van 11:00 tot 14:30 uur aan de Veldstraat 34 in Wijk en Aalburg.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl