Kavels Kop van Brabant bijna uitverkocht

Foto: Rik Verhagen
11 juli 2018, 17:24
Verlopen

WERKENDAM - De kavels op het nieuwe bedrijventerrein Kop van Brabant zijn bijna uitverkocht. Vanwege de flexibele kaveluitgifte is Kop van Brabant hét bedrijventerrein voor kleine en grote kavels.

Alle kleine kavels zijn al benut en het grootste deel van de grote kavels is al verkocht of gereserveerd. Het nieuwe industrieterrein, gelegen in Werkendam achter de Bruine Kilhaven, telt in totaal 18 kavels waarvan nu nog 4 te koop zijn. Met een kaveldiepte van 76 meter is Kop van Brabant vooral gericht op de grotere kavels.

De eerste tekenen van bedrijvigheid zijn inmiddels zeer zichtbaar. Het nu in Sleeuwijk en Giessen gevestigde Bresc verwacht in het najaar het nieuwe pand te gaan betrekken. Evenals het Werkendamse Kelpa. Daarnaast gaat FF Chemicals uit Zevenbergschen Hoek en Gorinchem zich later vestigen op het nieuwe regionale bedrijventerrein.

Voor de bouwkavels geldt nu op is op. Initieel stond er na deze eerste fase een tweede fase van de Kop van Brabant gepland. Begin dit jaar werd echter bekend dat in verband met de aanvraag bij UNESCO om de Nieuwe Hollandse Waterlinie aan te wijzen tot werelderfgoed, verdere uitbreiding niet door kan gaan.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl