Streekdagen Meeuwen op 7 en 8 september

Foto: Streekdagen
12 juli 2018, 21:40
Verlopen

MEEUWEN - Na de zomer vinden op 7 en 8 september de Streekdagen 2018 plaats. Voor de tweede maal op het grote evenement terrein in Meeuwen.

Traditioneel is op vrijdagavond de grootste truckpulling van Europa te zien. Kortom: spektakel met een extra grote tribune sinds de Streekdagen sinds vorig jaar in Meeuwen gehouden worden. De zaterdag biedt een zéér gevarieerd programma met activiteiten voor het hele gezin: van shows met dieren tot een braderie en van springkussens voor de kinderen tot historische tractoren. Op vrijdagavond gaat het terrein om 18:00 uur open en wordt de avond truckpulling afgesloten met Arjon Oostrom.

Bezoek de website www.streekdagen.nl voor meer informatie over het programma en bestel online je kaarten in de voorverkoop. Met het vernieuwde ticketsysteem voorkom je lange wachtrijen bij de kassa. Volg ook de Facebook pagina via www.facebook.com/streekdagen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl