Pim Bouman gekozen als lijsttrekker VVD Altena

Foto: VVD Altena
13 juli 2018, 10:29
Verlopen

ALTENA - In de Algemene Ledenvergadering op donderdag 12 juli 2018 is Pim Bouman gekozen tot lijsttrekker van VVD Altena voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 november. Pim Bouman is op dit moment wethouder in de gemeente Aalburg en woont in Genderen.

Nummer 2 op de lijst is Robert van Dijk, huidig fractievoorzitter van de VVD in zijn woonplaats Woudrichem. Burgerraadslid Jan Kolff woont in Oudendijk en staat op nummer 3. Op de 4e plaats staat burgerraadslid Herman Bouman uit Andel. Op plaats 6 staat de huidige fractievoorzitter in Aalburg, Bert Bouman uit Genderen.

Op de lijst staan 20 kandidaten, 5 vrouwen en 15 mannen. Er is een mooie mix ontstaan tussen kandidaten met veel bestuurlijke ervaring en een viertal jonge aanstormende talenten, die aan het begin van hun politieke carrière staan. Met op plaats 5 Sanne Muijs uit Dussen en op plaats 7 Rik van der Pluijm uit Hank. Nummer 9 is Jacco de Waal uit Werkendam en nummer 12 Koen de Keijzer uit Woudrichem. Zij zitten nu al in de Jongerenraad Going4OneAltena. Inge Schuller uit Woudrichem, eerder beoogd lijsttrekker, wordt op plaats 20 de lijstduwer. Inge Schuller heeft om persoonlijke redenen hiervoor gekozen. Pim Bouman heeft met een enthousiast team zin om de VVD-kar in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen te gaan trekken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl